Sevdiğinizi Ona Hissettirin


Uzun zamandır sevgilinizle ilgilenmiyorsanız bu bir süre sonra problemlere yol açabilir.Her insanın sevme sevilme gibi özel ihtiyaçları vardır.Tabi ki bunu sevgilisinden veya eşinden beklemesi gayet doğaldır.Biraz değişiklik yapın ve ona sevginizi hissettirin.


Alın telefonuzu elinize ve sevdiğiniz kişiye mesaj atın.Ne mesaj attığınız pek önemli değil ona özel hissettirecek iltifatlar veya bir seni seviyorum cümleler bile başlı başına yeterlidir.Bu onun hoşuna gidecektir ve size biraz daha yakın gözle bakacaktır.


Hediyeler sadece özel günlerde alınmaz.Onu mutlu etmek için veya üzgün bir olay yaşadığında ona hediye alabilirsiniz.Alacağınız hediyenin çok pahalı olmasına da gerek yok.Ara sıra yapacağınız bu süprizler ona değer verdiğinizi hissettirecektir.Unutmayın belki o küçük hediye sizin için hiçbir şey ama ona kendini çok değerli hissettirebilir.

Bir akşam hadi gel bugün yemeğe çıkalım veya sinemaya gidelim gibi beraber yapılacak olan aktiviteler de onu mutlu etmeye yetecektir.Günlük hayatta değişikler her zaman mutlu eder.Onunla daha fazla zaman geçirmek istediğinizi görecek ve gönlünü daha çok feth edeceksiniz
İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: