İlişkilerde Yapılan En Çok Hatalar


İlişkimizi en çok sarsan şey nedir? Konuşamadığınız bir eş/partner ile nasıl anlaşabilirsiniz? Kendinizi ona nasıl anlatırsınız? Rahatsızlık duyduğunuz şeylerden nasıl bahsedersiniz? Kısacası karşınızda sizi anlamayan bir eş/partner var ise o ilişkide nasıl yol alırsınız.





Bir konuyu tartışırken her zaman karşıda ki tarafı direk yargılayıp haksız bulmayın.Size daha önce yapmış olduğu fedakarlıkları iyilikleri hatırlayın ve sakinleşin.Karşınızda ki insana,sen hiç benimle ilgilenme git arkadaşlarınla eğlen onlarla takıl,demek yerine bana biraz daha vakit ayırabilir misin ? Ben seni çok özlüyorum ve seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyebilirsiniz.

  
Karşınızda ki bir hata yaptığında sen zaten hep böyleydin senin ailende böyle gibi laflar etmek durumu daha da kötüye götürebilir.Oysa sakince hatasını söyleyip bu konu hakkında daha düzgün bir anlatıma gidersek işleri rayına oturtabiliriz.Unutmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.


İlişkiler de karar vermek,fikir alma gibi durumlarda direk karşınızda ki insanın sizin kötülüğünüzü istemeyeceğini ve onunda fikirlerinizi sorgulayabileceğinizi unutmayın.Bir konuda tartışıyorsanız neden istemediğini veya niçin böyle yaptığını sakin bir şekilde anlatmasını isterseniz bazı konular kendiliğinden çözülmüş olur.
İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: