Saatler Ve Anlamlar


01:01 – Seni Seviyor

Bu saate rast geldiyseniz bilin ki seni çok seviyor ve ölene kadar da sevecek. Aşk artık sizi buldu demektir. Sevmek çok güzel olduğu gibi sevilmekte çok güzeldir.Sırf öyle olsun diye elinizde saatle bu dakikaları beklemeyin ilişkiniz bozulabilir.






02:02 – Senden Hoşlanıyor

Bu saate rast geldiyseniz çabuk sevgilinize mesaj atın çünkü o da sizi düşünüyordur. Karşılıklı seviliyorsunuz ve büyük bir aşkla sevginizi yansıtıyorsunuz. Sevgilinize iyi davranın onu hiç bırakmayın. Şayet sevgiliniz yok ise ve bu rakamları görmüşseniz platonik aşk var olabilir. Kim bu gizli hayran hemen araştırmaya başlayın. Eski sevgilisini unutamayanlara müjde oda sizi unutamıyormuş 




03:03 – Sana Aşık Olmaya Başlıyor

Bu saat olmuş hala ayaktasınız ve saate baktınız yok artık. Sevgiliniz var ise sizi kesin düşünüyordur. Sizi Düşünmeden uyuyamayan bir sevgiliniz var demekki hemen mesaj atın da sevinsin veya yeni ayrıldınız ve bu saate denk geldiniz gururu çöpe atma vakti demektir hemen arayın. Sevgiliniz yok ve bu saatemi denk geldiniz yatın uyuyun sabah uyandığınızda sağa sola bakın belki bir sevgiliniz olur.


04:04 – Seni Çok Seviyor

Asıl Romantizm bu saatte başlar. En çok düşünenin en çok sevdiği saattir bu. Sevgilinize dair şüpheleriniz varsa bırakın bir kenara o sizi çok seviyor. Sevgiliniz yoksa da dert etmeyin sizi seven biri var biri var biri vardır.4 rakamı şansı ifade eder artık şans yanınızda ve bunu iyi kullanın. Peki ne kadar çok sevdiğini öğrenmek ister misin? O halde buraya tıkla ve hızlı bir şekilde seni ne kadar sevdiğini



05:05 – Senden Nefret Ediyor

Bu saate sakın rastlamayın hatta bu saatleri tahmine edebilirseniz saate bakmadan yatıp uyuyun. Şayet bu saati gördüyseniz bilinki sevgiliniz sizden nefret ediyor allah belanı versin şerefsiz or.. neyse fazla ileri gitmeden arkanızdan birşeyler sayıyor bunu bilin. Yeni sevgililer peşine düşme vaktiniz geldi o sevgiliyi geri dönüşüm kutusuna şıırrraak diye atın.

İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: