Ne Giysem Acaba ?


Çoğu kadın dolabımda doğru düzgün eşya yok diyerek yakınır.Yarın gideceğiniz bir iş görüşmesi veya bir toplantı için dünden düşünmeye başlarlar.Bu yazımızda bazı tavsiyeler vereceğiz.Hemen hemen her kadının dolabında olabilen bu giyseler aklınıza gelecek.




Eminim ki her kadının dolabında olan ve giyebileceği bir şey olan beyaz t-shirt. En basit ama en zorunlu giysidir. Yine acil durumların vazgeçilmezi, her tarza ve stile uyum sağlayan bir tamamlayıcıdır.Her zaman dolaplarda bulunan ve bizi bazı acil durumlarda kurtanan bir giyecektir.


 Kaşmir palto denilince aklıma, ismini söylemek istemediğim, birçok kişiyi çılgına çeviren EV-LA-Dİ-YE-LİK sloganlı şu reklamdaki gibi gerçekten de iyi günde ve kötü günde gardırobunuzda bir ömür boyu sizinle olabilecek bu parça geliyor. Tabii bunun için de bu vazgeçilmez parçaya biraz yatırım yapmak, pamuk elleri cebe sokmak lazım. 




Dolaplarımızın vazgeçilmezi düz beyaz bir gömlek çoğu zaman sizi şık gösterebilir.Çoğu eşyanın yanında uyum sağlayabilen basit bir parça olan gömlek kombinlerizle de çok uyum içinde olabilir.Acil dışarı çıkmanız gerektiğinizde giyin bir beyaz düz gömlek çıkın kimse sizi yadırgamaz.
İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: