En Kıskanç Burçlar


Koç Burcu

Hep ön planda olmayı seven koçlar, arka planda olduğu zaman kendi konumunu fazlasıyla ise gösterecek. Kendine güvenen bir tip olduğundan ikinci planda kaldığı zaman kıskançlık hissi onu rahat bırakmıyor.Kıskançlığı fark olduğu zaman karşıdaki insanı istemeden de incitebilir. Ilişkilerde kıskanç ve her zaman saldırı konumunda. Kendisine rakip gördüğü süre öfkeli ve sinirli olur.


Boğa Burcu

Boğa burcu için kıskanmak naturel duygulardan biridir. Boğalar elde etmediği her şeye karşı agresif ve kıskançlık hissediyorlar. Bu duygu onları daha yüksek işlere motive edebilir. Fakat kıskançlık hissine hakim olmadıkları vakit insanoğluı posa bilirler. Rahatına düşkün olan boğalar, kıskançlıkları ile hem kendisini, bununla birlikte insanırahatsız ediyor. Aşkta ise kıskançlık onlar için sevginin esas göstergesidir. İki boğanın birlikte sevgi yaşaması çok zor olur.


İkizler

Özel hayatlarında ikizlerin başka bir insana o denli da ihtiyacı olmuyor. İlk bakışta kıskançlık dikkate çarpmıyor. İkizler çok pozitif yönde burç olduğundan kıskançlık ve tatsız duyguları açıkça göstermek yerine, gizler. Her zaman neşeli ve pozitiflikten yana olduğu kıskançlık duyguları farkedilemez. Kalbi kırılmadığı sürece kıskançlık duygularını ne olursa olsun göstermez, aksine umurunda olmadığını göstermektedir. İkizleri sevindirmek çok zor meseledir. Ikizlerle sevgi yaşamak isteyenler her şeyden önce samimi, sevecen ve dürüst olmalıdır.
İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: