Burçların Aşk Karakterleri

,

Her burcun kendine göre hareketleri tavrı hatta yemek yeme şekli bile vardıır.Sizce aşk konuları aynımıdır tabi ki hayır gelin bugün bunlara beraber göz atalım.Günlük hayatımızda burçlar önemli rol oynayabilir bu yazımızda size bundan bahsedeceğiz.

Aslan burcu seks ve aşk için mücadele eder. Ateşi bir ruha sahip olan Aslanlar, güçlü ve aktif bir seks hayatı ve aşk isterler. Kendilerine güvenen görünümlerinin arkasında güven eksikliği vardır ve bu bazen onları ben veya merkezdi yapabilir.Her zaman kendi istedikleri olsun isterler. Bu istekleri bir talep olarak söylemeselerde ağzınızdan girip burnunuzdan çıkarak siz hissettirmeden pekala yaptırabilirler ve siz ne olduğunu anlamazsınız bile. Görünüm Aslan için çok önemlidir. Bakımlı, düzgün görünümlü insanları seçmeye eğilimli oldukları için, aslanların yanında her zaman şık olmalı ve mis gibi kokmalısınız.

Başak burcunun o soğuk, ulaşılamaz görüntüsünün ardında inanılmaz bir zayıflık yatar. Güvenli uzun süreli ilişkileri olsa bile aktif seks hayatı arzu ederler. İlişkilerinde uzun zamanı sevseler de arada bir dışarıda gizli, zeki flörtleri olabilir. Zeki insanlar onları büyüler ve bu yüzden bazen hayır demek konusunda zayıf davranabilirler.Başak burcu insanları ilişkilere yüksek mertebe koyarlar. Davranış, dış görünüş, zeka herşey birer kriterdir ve biri bile eksik olamaz. O yüzden sık sık eleştirirler ama kötü niyetli değildir eleştirileri, sadece herşey mükemmel olsun isterler ve bu yüzden kendilerini de eleştirmekten kaçınmazlar.


Terazi aşk için doğmuşlardır. Ruh ikizlerini bulma konusundaki başarıyı en çok bu burçtakiler yakalar. Bir kere buldular mı ise artık sonsuza kadar sürmesini isterler fakat flörtlerinden asla ödün vermezler. Manalı bakışmaları, anlamlı sözleri, kikirdemeyi yaratan bu burcun insanları her zaman bir yerlerde birileri ile flört edecektir ama aldatmayacaktır. Çünkü aldatmayı yüksek ruhlarına hiç yakıştırmazlar.
İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: