Takı Seçimleri


Günümüzde birçok kadının zorlandığı takı seçimi ile ilgili birkaç konuya değineceğiz.Günlük hayatta dış görünüş çok önemlidir.Bir kadının yapacağı başarılı seçimler onu daha zarif daha narin gösterebilir.Hadi gelin bunlara göz atalım.


Kısa saçlı kadınlar çok iddialı kolyeleri rahatlıkla taşıyabilirler. Uzun bir boyna sahip kadınlar her zaman istediği kolye türünü kullanabilir.Kısa saçlı ve toplu bayanlar, boynu uzun ve ince olmayan bayanlar çok gösterişli ve büyük kolyelerden kaçınarak dikkatleri boyundan uzaklaştırmalıdırlar. Kısa saçlı kadınlar iri ve iddialı küpeleri rahatlıkla kullanabilirler.


Tercihler çok fazla olmakla beraber vücut ölçüleri de göz önünde tutularak takı seçilmeli. Ten rengi, saç rengi ve kilo çok önemli bir faktördür. Koyu tenli ve koyu saçlı bayanlar renkli taşlarla tasarlanmış hoş takılar seçebilirler. Uzun ve gösterişli küpeler kullanabilirler. Çok özel ve gösterişli tasarım kolyeleri rahatlıkla uzun saçın avantajından yararlanarak kullanabilirler.


Yüz bölgelerini net şekilde ortaya çıkaran bir model olduğu için ön plana çıkarmak istediğimiz aksesuarı iyice iyice düşünerek  karar vermeliyiz. Ensede gizli şıklık yaratan hoş bir saç modelidir topuz. Boynun ön planda olduğu bu modelde uzun bir boyna sahipsek olabildiğince uzun bir küpe kullanabiliriz.Ortalama ebatta bir boyna sahipsek orta uzunlukta bir küpe kullanmalıyız.
İleri
Previous
Click here for Comments

0 yorum: